2021-02-23

Hälsning från Norge

Det kom ett mejl till Litorina… ett härligt mejl där Citlali, en före detta deltagare, tackade för sin skoltid på Litorina. Mejlet gjorde oss nyfikna och ledde till att Citlali skrev ihop några rader om sitt nuvarande liv. Här kommer dem med tillhörande vackra bilder!

– Jag har fina minnen ifrån Litorina och saknar era lektioner som Hej allihopa i Litorina, jag heter Citlali och jag kommer från Mexiko. Efter att ha bott i Sverige ett år och ha studerat i Litorina jag flyttade till Norge som au pair (barnflicka) så nu bor jag i Bodø, norr om polcirkeln, där midnattssolen är synlig i sommar.

I Bodø nära Saltstraumen, det är en liten raksträcka med en av världens starkaste tidvattenströmmar, många turister kommer här i sommar, jag var där för en månad sedan, det är jättefint men jag också vill komma tillbaka i sommar haha.

Jag har sett mitt första norrsken, det var magiskt!

I helgen gjorde jag isbad för första gången, inspirerad av lärare Kerstin och jag var på de norska nyheterna.

Jag är väldigt glad att dela med er de mål som jag lyckas uppnå och berätta att ha lärt mig svenska har hjälpt mig att förstå norskare snabbare.

Men inte när jag måste säga hejdå, på norska är det: ”Ha det” haha eller: ”Tusen takk” inte Tack så mycket. Konstigt. 😬😅

Vi måste fortsätta kämpa för våra drömmar.

Vi kan!

Ladda hem och skriv ut