Ett land per kväll

Välkommen på en oförglömlig tur med Litorina folkhögskolas globetrotter!

Följ med på en hisnande resa till olika resmål på kursen ett land per kväll. Vi blir guidade av Litorinas globetrotter på en resa över atlanten, de ostliga och västliga delarna av Europa, ner till Medelhavet och ända bort till Afrika, Asien och Sydamerika. Förvänta dig en färgsprakande kavalkad med fakta, äventyr, sagor och skrönor från alla världens hörn.

Resorna på vår uppskattade kurs Ett land per kväll startar på Litorina och Litorina globetrotters tar oss i ord, bilder och toner med på hisnande färder över land och hav vitt om i världen. Kursavgiften avser alla femton kvällarna men du kan även droppa in enstaka kvällar och betala vid entrén. Som en extra krydda bjuds det på något smakrikt från resmålen till fikarasten vilket ingår i priset. Välkommen på en oförglömlig tur med Litorina folkhögskolas globetrotters.

Våra resmål hösten 2023: Afrika, Atlanten, Chile, Iran, Island, Kanada, Kroatien, Lettland, Nordirland, Västra Polen, Ukraina, Sydtyskland, Vietnam, Italien.

Plats: Alamedan 12 i centrala Karlskrona

Tid: Torsdagar 17.30-19.00 inklusive fika

Pris: Hela föreläsningsserien/kursen inklusive fika 800 kronor.
Kvällspris 70 kronor per gång inklusive fika.

Kursstart:
Höstterminen 2023

Anmälan:
För hela serien fyll i webbformuläret för höstterminen 2023
eller ladda ner anmälningsblanketten och posta den till oss.

Enstaka kvällar
Om du föredrar att delta endast någon enstaka kväll, så anmäler du dig till Linda Sandberg linda.sandberg@litorina.fhsk.se

Kontaktperson
Gudrun Gardarsdottir gudrun.gardarsdottir@litorina.fhsk.se

telefon: 0731 47 34 16