Lediga tjänster

Vill du bli en av oss?

På Litorina växer vi just nu bildligt talat i kapp.
I odlingslådorna sträcker sig de första vårblommorna upp för att få ta del av solens närande strålar, våra deltagare växer genom både ny kunskap och varje enskild individs personliga utveckling och vi i personalstyrkan växer i vårt antal.

Just nu söker vi dig som är lärare i Matte och Naturkunskap. Vill du bli en av oss?
Du kommer att möta människor och leda dem genom deras utveckling. Att vara en sann folkbildare som ger dig själv möjligheten att använda allt i livet för att lära. Ta in folkbildningen hela vägen in i klassrummet och inte vara rädd för att ändra riktning längs din väg när vägen kräver det.
Du som söker ska vara behörig lärare i matte och naturkunskap. Vi ser också att du har en stor bredd i din övriga kompetens så att du kan förstärka vår verksamhet där det behövs. Du ska även kunna bedriva utbildning som sker på distans.
Erfarenhet av folkhögskola eller annan vuxenutbildning är meriterande. Du ska vara trygg i din yrkesroll som pedagog, ha ett engagemang för dina kursdeltagare och arbetsområdet samt ha en god samarbetsförmåga.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet eftersom Litorinas verksamhet vilar på en demokratisk grund. All vår verksamhet utgår från grundtanken om alla människors lika rätt och värde oavsett kön, etnicitet, nationalitet, religion, social ställning eller politisk åskådning. Mångfalden är en tillgång.
Anställningen är en heltidstjänst och inleds med en provanställning.

Sista ansökningsdag är den 20 april.
Tjänsten tillsätts v. 31
Mejla din ansökan till agrita.martinsone@litorina.fhsk.se
Tjänsten ligger även ute på andra jobbsidor.
Varmt välkommen med din ansökan!

Ladda hem och skriv ut